Μουσικές προτάσεις / μονολογώ

Total eclipse – Nomi Klaus, Έρωτας με το πρώτο άκουσμα <3


Morning everyone!!!!!!!!! Με ένα τραγούδι που μου έκανε κλικ από το πρώτο άκουσμα κιόλας και το έχω ασταμάτητα στο repeat!!!

Μια φορά έκατσε και ψιλοπαρακολούθησα Dancing on Ice και τελικά δεν έχασα… ανακάλυψα αυτό το διαμαντάκι! Κάτι που πραγματικά με εντυπωσίασε ήταν ότι τις πρώτες φορές που το άκουσα πίστευα ότι ήταν ντουέτο άντρας-γυναίκα… Τελικά όπως είδα στην πορεία το τραγουδάει ο γερμανός Nomi Klaus, ο οποίος έτσι για το record, ήταν μια αμφιλεγόμενη σκηνική παρουσία αλλά όμως με ένα εκπληκτικό εύρος φωνής (γι’αυτό και μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι υπήρχε και γυναίκα). Οι εμφανίσεις του ήταν πάντα εκκεντρικές με βαρύ make up, περίεργα κουστούμια και με αρκετά επιτευμένο στυλ στα μαλλιά. Η μουσική του ήταν αρκετά περίεργη με μίξη συνθεσάιζερ και κλασσικής όπερας! Ακούστε το Total Eclpise και θα καταλάβετε!

Καλημέραααααα και πάλι!!!!!!! 😀

 

Και για όποιον δεν βαριέται ανεβάζω  και δεύτερο βίντεο αλλά live αυτήν την φορά για να δείτε αυτόν το περίεργο κύριο Klaus!

2 thoughts on “Total eclipse – Nomi Klaus, Έρωτας με το πρώτο άκουσμα <3

  1. Το ίδιο ακριβως έπαθα και εγω με τον αδερφο μου όταν ακούσαμε το κομμάτι στο Dancing..! Η φάση είναι ότι το γνωρίζαμε αλλά δεν ξέαμε πως το λένε και από τότε που τομάθαμε το ακούμε και εμείς στο repeat!

Share your comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s