Σινεμά ο Παράδεισος / μονολογώ / Movie Trailers

Revenge, abc


Έρχομαι κατενθουσιασμένη να σας παρουσιάσω τη νέα σειρά που ξεκίνησα να παρακολουθώ, το Revenge και παίζεστε στο κανάλι του ABC… Έχω κολλήσει πολύ και περιμένω πότε θα βρω λίγο χρόνο να παρακολουθήσω ένα καινούριο επεισόδιο…

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο της σειράς πρόκειται για μία ιστορία εκδίκησης. Και μόλις μου ήρθε στο άσχετο μία ατάκα που είχα ακούσει σχετικά με την εκδίκηση.
– Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
-Ναι αλλά άμα κρυώσει τι να το κάνεις;

Και εδώ που τα λέμε δεν έχει και πολύ άδικο…

Trailer

Επανέρχομαι λοιπόν στο θέμα μου… Η σειρά διαδραματίζεται στο Χάμπτονς με εξαιρετική εικόνα κι απ’ότι φαίνεται και από το τρέιλερ που ανεβάζω εδώ, η πρωταγωνίστρια είναι η ξανθούλα, τώρα το τι και πως καλό θα είναι να μην αποκαλύψω κάτι περισσότερο.  Το μόνο που με προβλημάτισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είναι κάποια άτομα που βρίσκονται αρκετά ψηλά – και όταν λέω αρκετά ψηλά εννοώ με υψηλή οικονομική κατάσταση και εξέχουσα προσωπικότητα στην ελίτ κοινωνία – και ζούν όλη τους την ζωή φορώντας μία ψεύτικη μάσκα, ένα ψεύτικο χαμόγελο. Μπορεί για παράδειγμα ένα ζευγάρι εντός της οικείας του να μην μιλιέται καν και έξω μπροστά σε όλους να το παίζουν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Τελικά νομίζω ότι οι μόνοι που εξαπατούνται από αυτήν την υποκρισία είναι οι ίδιοι τους οι εαυτοί και αυτοί είναι που δυστυχούν παραβλέπωντας την πραγματική εικόνα.

Αν το δείτε περιμένω τις εντυπώσεις σας!

Share your comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s