Λογοτεχνία - Ποίηση / μονολογώ

The Secret


Οι σκέψεις γίνονται,πράγματα”

Ότι έχεις ζήσει μέχρι τώρα στην ζωή σου, εσύ το έχει προσελκύσει”

Ότι σκέφτεσαι αυτό θα συμβεί”

Αυτά είναι μερικά που τα διάβασα στο βιβλίο “The Secret” από την συγγραφέα Rhonda Byrne, το οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι όταν το διάβασα με ώθησε να σκέφτομαι ακόμη θετικότερα!

Το βασικό νόημα του βιβλίου είναι ότι μόνοι μας προκαλούμε ότι μας συμβαίνει, με τις σκέψεις που κάνουμε. Σε ότι εστιάζεις δηλαδή, αυτό γίνεται πραγματικότητα!

Μιλάει για το “νόμο της έλξης”, αυτό που είπα και παραπάνω ότι, ότι και να σου συμβαίνει εσύ το προσέγγισες…

Μέσα στο βιβλίο μιλάνε διάφοροι που υποτίθεται έχουν συνειδητοποιείσει αυτό το “μυστικό” και προσπαθούν να μας το περάσουν και σε μας.

Υπάρχει και ταινία που λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα με το βιβλίο που παρεμπιπτόντως έγινε best seller στην Αμερική. Χαμός οι πωλήσεις!

Ακολουθεί απόσπασμα από την ταινία, τα πρώτα 20 λεπτά!

5 thoughts on “The Secret

  1. Το βιβλίο το έχω διαβάσει. Είναι σαν κάποιος να πήρε τη φράση του Παολο Κοέλο ” οταν θέλεις κατι πολύ, όλο το συμπαν συνομοτει για να γίνει” και να το έκαναν ταινία. Δε λέω ότι είναι κακό-ίσα ίσα ελπιδοφόρο- απλά αν διαβάσεις το 1ο κεφάλαιο είναι σαν να έχεις διαβάσει όλο το βιβλίο, επαναλαμβανεται συνέχεια μετα.

    Selarosa ΔΕΣ(αν δε τοχεις δει) το ντοκυμαντερ ZEITGEIST (live απτο google) και κάντο τόπικ. είναι απίστευτο.

  2. Το βιβλίο το έχω διαβάσει. Είναι σαν κάποιος να πήρε τη φράση του Παολο Κοέλο ” οταν θέλεις κατι πολύ, όλο το συμπαν συνομοτει για να γίνει” και να το έκαναν βιβλιο. Δε λέω ότι είναι κακό-ίσα ίσα ελπιδοφόρο- απλά αν διαβάσεις το 1ο κεφάλαιο είναι σαν να έχεις διαβάσει όλο το βιβλίο, επαναλαμβανεται συνέχεια μετα.

    Selarosa ΔΕΣ(αν δε τοχεις δει) το ντοκυμαντερ ZEITGEIST (live απτο google) και κάντο τόπικ. είναι απίστευτο.

  3. Nαι να το δεις και βασικά αυτό πρέπει να το δούμε όλοι! Χωρίζεται σε 3 αποστομοτικά,ριζοσπαστικά,επαναστατικα κεφάλαια. Όταν τελειώσει το μυαλό σας θα είναι γεμάτο πληροφορίες. Γραψτε στο google ‘ zeitgeist greek subtitles’ και επιλέξτε την πρώτη επιλογή που θα βγάλει για να το δείτε εκείνη την ώρα μέσω google (ουφ). και τα λέμε αν ειναι..

Share your comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s