Συζήτηση να γίνεται

Παραλία…Σήμερα μετά από πολλή καιρό πήγα παραλία..Ήταν ωραία αν και είχε κύματα και δεν κολυμπήσαμε με τις φίλες μου…Κάτσαμε για να πάρουμε λίγο μαυρισματάκι..Βάζω και μια φωτογραφία από την παραλία που πήγαμε.


13 thoughts on “Παραλία…

  1. Δεν ξέρω από Χαλκιδική αλλά από καλές παραλίες η Κρήτη άλλο τίποτα!!Η συγκεκριμένη dare είναι κάπου εκεί κοντά με αυτές που ανέφερες!!χμ μπορεί λοιπόν να έχουμε συναντηθεί εκεί κάπου…που ξέρεις!!Η συγκεκριμένη παραλία είναι πολύ ωραία απλά είχε φουρτούνα..έχει άμμο παντού…ούτε πέτρες ούτε τπτ…όπως καλούς λιμένες και Αγία Γαλήνη!!Dare από που είσαι?

  2. Σε ευχαριστούμε Salerosa για τα καλά σου λόγια! Μη διστάζεις. Θα σε περιμένουμε στο xouakina.blogspot.com συχνά για πολλά σχόλια και απόψεις.

    Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει η Τέχνη, διότι εγώ ως Antoine έχω αναλάβει αυτό το μέρος του blog. Θα σε επισκέπτομαι συχνά…

  3. Αγία Γαλήνη??Από που είσαι??καλά εκεί η παραλία δεν μου αρέσει και πολύ.Έχει φύκια και πέτρες και δεν μπορώ με τίποτα!!

  4. Είμαι από ένα χωριό του Ηρακλείου αλλά πηγαίνω στην Αγία Γαλήνη για διακοπές. Αθήνα μένω όμως.. Ούτε εγώ τρελαίνομαι για την θάλασσα εκεί, το χωριό όμως είναι ωραίο.. έχει και άλλες θάλασσες τρυγύρω πολύ πιο ωραίες..

  5. Θα μπορούσε να γνωριζόμαστε κιόλας!!!Αν δεν γνωριζόμαστε πλάκα πλάκα!!!Σίγουρα πάντως θα έχουμε κοινούς γνωστούς!Ειδικά αν βγαίνεις και βράδια Αγία Γαλήνη!!!!

  6. Μπες στο blog μου, σε ένα παλιότερο post γράφω για τις φετινές διακοπές στην Κρήτη.. Που ξέρεις?

    Εγώ βασικά μόνο τον Ιούλιο έρχομαι για καμια εικοσαριά μέρες..

Share your comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s